Saturday, October 15, 2011

Christina Aguilera dah Gemuk 2011,..Before and After

Gambar semasa membuat persembahan di Concert tribute Micheal Jackson 2011

Lama dah aku tak dengar tentang penyanyi bersuara lantang ni..Christina aguilera.Pada awal kemunculannya sekitar tahun 200o gitu.. memang hot ler.ngan lagunya yang top dan suara yang sedap gitu.Aku suke sangat ngan lagunya yang masyuk tu...hot jugak minah ni sebelum dia kawin n body dia punya cantik, kurus gitu..

Terkini , all fansnya memang terkejut ngan perubahan badan penyanyi latin ni..macam lagunya your are beautiful no matter what they say....berisi....at least dia sihat walaupun dah berisi uols..Ni aku nak tunjukkan ngan uols perubahan bentuk badan penyanyi ni sebelum dan selepas dia bertambah berat badan..kredit to www.twirlit.com...what women really want..

Gambar sebelum berat badannya bertambah

Gambar selepas berat badannya bertambah

3 comments:

alongxp said...

huish...ni bukan die ni.. ni makcik die ni...

gigiAriEma said...

wawaa.. beza gila!

Wen said...

memang dia dah gemuk. tengok dalam Voice kat AXN tu... memang da gemuk da dia skang :P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua benda dalam Blog ini adalah Hak Milik azdemahwaty.blogspot.com (c)