Tuesday, October 4, 2011

jangan tak buang..

brand yang berkesan tuk skin, aku dah try ni

Kulit merupakan organ paling besar dalam tubuh badan kita uols...hmm,,..akibat pemakanan dan pelbagai masalah semesta yang berlaku sama ada luar atau dalam badan kita memberikan impak yang negatif terhadap skin kita juga..aisyemen cam aku pakar kecantikan r pulak...huhuhu..namun uols, dengan berbekalkan ilmu ini...sure uols tak rugi...

ILMUNYA ialah... supaya kulit muka kita sentiasa sihat gitu, plus reduce body weight, mai lah kita amalkan berDETOX ...hmm, aku bukan apa uols, perkara ni lama dah aku praktikkan, cuma dulu aku makan kapsul, lepas tu pakai Foot Detox n Now kembali kepada deTox tea,...semuanya berkesan membuang toksin dalam badan

Kebaikkannnya uols, selain mengawal berat badan, dan mencantikkan kulit ianya juga mencegah penuaan..Hmm, jika uols selalu detox maka muka uols makin berseri - seri..tak caya ..uols, try yer...Di samping itu, detox ni mampu membuang toksin jahat dalam usus dan mengeluarkannya dari tubuh, seterusnya usus kita bersih dan sihat serta mampu menyerap nutrien yang baik untuk tubuh badan dan kulit kita..so kepada sesiapa yang nak jaga kesihatan diri plus beautiful like celebrity,...cubalah detox sebelum mengambil apa - apa supplement ..memang mujarab...

Detox For Healthier Skin

4 comments:

mohammad said...

salam ziarah

Nava.K said...

I normally drink 1 tbsp of apple cider vinegar mixed in a glass of warm water first thing in the morning for de-tox, cheap and does have an impact.

Myiesha said...

wow..thanks for the beauty tips Nava k..i like too try it...:)

Myiesha said...

salam ziarah juga mohammad :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua benda dalam Blog ini adalah Hak Milik azdemahwaty.blogspot.com (c)