Saturday, May 19, 2012

Cover Girl Melampau...Me Vs Irma Hasmie


Boleh juga ke aku jadi cover macam Cik Irma Hasmie ni....

Wah, alangkah bahagianya diri ini bila muka kuar kat magazine or jadi cover buku ke..paling tak pun aku nak juga jadi penulis buku..hehehe..hai cik myiesha entry mengarut ke..memang mengarut..tak tau nak wat pe kan..mengisi masa kita ni..dok mengadap keja 24 hour pun jadi headache kepala ni..kasi ceria tu hati bilang orang ..hehehehe.. jadi if uols nak juga rasa keselebritian melampau macam aku..buatlah kat fakemagazine.....k..selamat mencuba...(^-^)...


2 comments:

insan biasa said...

buat megazine sndiri pun jdilah.....hehe...nice2..

jelah said...

hahaha...lucu la

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua benda dalam Blog ini adalah Hak Milik azdemahwaty.blogspot.com (c)