Thursday, May 31, 2012

Mode : Kursus...(^-^)





Selamat bercuti uols...hmm, sempena cuti ni nak gi mana yer...Cik Myiesha pulak kena kursus..biasalah orang SYMP ...kena pulak kat KK..alahai..tak pe, cik Myiesha berkursus sambil menyelam minum air.....banyak sale skg ni...waduh - waduh...dah terbayang - bayang benda apa nak dibeli..well, jadual Cik Myiesha ni full..29 hb sampai 1 Jun kat BTP Penampang...harap ada input yang dapat dibawa ke daerah untuk  Cik Myiesha bentangkan..

But the good thing i done here is, dapat kenal member baru ..kira Jurulatih Utama Negeri dan dapat pengetahuan tentang kaunseling, ada membina bahan mengunakan ICT..Cik Myiesha ni takat pelapis jer..sebab geng Cik Myiesha tu pegi sambung belajar kat Miri bila cuti sekolah..hmm, Cik Myiesha dapat banyak benda baru kat sini...berdebar jugak tunggu besok sebab ada pengucapan awam..oooh...Cik Myiesha ni kureng sikit bab cakap 2...but kena cuba , baru tau best or tak...Hopefuly tomorrow bole terlaksana ngan baik...Amin...

For Sabahans...Kotobian Tadau Tagazo do Kaamatan...Aramai ti....




1 comment:

Mustakim said...

Menarik untuk mengikuti kursus sebegini...Tahniah Cikgu..syioknyer ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua benda dalam Blog ini adalah Hak Milik azdemahwaty.blogspot.com (c)