Friday, September 30, 2011

Sah, Nabil Raja Lawak kini Suami Zira..!

senyuman bahagia Nabil dan Zira

Alhamdulilah, en Nabil kita dah jadi suami kepada Zira..Amin, Cik Myiesha Doakan semoga berbahagia hendaknya dan semoga dapat cahaya mata cepat - cepat ya..hehehe..i think Zira look gorgeous wearing hijaB...betul tak uols...nice...hehehe....Sut yang dorang pakai masa majlis pernikahan ni..memang cantek..somellllllllllllllllll....hehehe''..Cam la Cik Myiesha ada kat sana...ala..buat - buat ada..hehehe

Nice and Sweet

dan yang syok ditiguk uols hantarannya, so nice..roses ..themenya white..red, oooh..cik myiesha suka sangat...jom tengok gambar - gambar En Nabil semasa pernikahan dorang ni...Check it out...

Ni sebahagian aje yer..yang lain uols check kat OHBULAN media online rasmi untuk perkahwinan Nabil dan Zira...

2 comments:

yo87 said...

Banyak betul info menarik dan berguna dekat sini. Thanks. Nasihangit dah linkkan blog ni. Kalau tak percaya, boleh check dekat sini.

http://nasihangit.blogspot.com/

Nanti share lagi yer info yg menarik. Hehehe :D

Myiesha said...

tq nasi nasihangit..:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua benda dalam Blog ini adalah Hak Milik azdemahwaty.blogspot.com (c)