Wednesday, November 2, 2011

Kontrovesi Fesyen Tudung Hana Tajima dan Yuna ??

Inspiration for Hijab Lovers

Hmm, terdahulu aku cerita pasal isu tudung ni sebab aku cek dekat FB ada la yang mempertikaikan fesyen tudung ala Hana Tajima dan Yuna ni persis macam Sister kat Gereja tu..bole - bole siap letak gambar lagi...benda ni bila masyarakat tengok actually yang gemar berfesyen jadi tanda tanya...bole ker aku pakai cam ni? hmm...

sebagai jawapan dari kenyataan tersebut ..mai kita tengok Ustaz Zul cakap apa..

tergelak jugak aku dengar ceramah dia ni.but its so true,...hayati dan fikir- fikirkanlah

Berfesyen tu tak salah selagi menutup aurat

Renung - renungkanlah dan selamat beramal

5 comments:

Izz said...

klaka plak bile denga ustaz tu bg ceramah

SyedGraphiX said...

letak video, tapi malang tak dpat dengar suara nya sbb ditindih dgn background music. harap dpat dipertimbangkan utk membuan g bground music tu. hihi :D

nAjWa AFD said...

tolong la matikan music background

daimpressive said...

Sekadar suatu perkongsian:

http://suaraserak.blogspot.com/2011/12/antara-yuna-hana-tajima-dan-wanita.html

daimpressive said...

http://suaraserak.blogspot.com/2011/12/antara-yuna-hana-tajima-dan-wanita.html

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua benda dalam Blog ini adalah Hak Milik azdemahwaty.blogspot.com (c)