Tuesday, September 13, 2011

Fesyen Kebaya Cunnn Di Bulan Syawal..(^-^)

Milik siapakah kasut cinderalla ini...

Ehem...sound check..sound check....macam testing mic pulak yer...Hmm..kali ni Cik Myiesha nak cerita bab fesyen..Aisyemen..mesti uols yang girly memang gumbira...sebab pasal baju pempuan..yang boy..kurang sikit..apa kejedahnye aku nak pakai baju kebaya di hari raya..or bulan syawal ni...buang tebiat...(^-^) tak pun...tuuuutttttt...

Cik Badariah yang vouge gitu

Pe kehelnye uols, cik myiesha nak cerita pasal baju kebaya..Baiklah, terus kepada siri ceritanya...Hmm, uols teringin tak nak pakai kebaya..Kebaya yang frens aku, Cik Badariah pakai ni..memang Cun la..sesuai ngan kulitnya yang putih gitu..hmmm, aku pun teringin nak pakai uols cuma lum lagi ada plan nak bikin kebaya gini..lepas ni kot..(*-*). bcoz cik myiesha kata..fesyen mengatasi segalanya...

Pose dari belakang

dari segi kain yang digunakan pada baju kebaya ni memang exclusive..dari segi materialnya , labucinya..oooh..my gosh..so detail. time aku ambik pic ni,,sempat lagi aku close up the corak..so nice..and classy..macam Puteri - Puteri Indon Pakai...

labuci yang menarik

Ditambah pulak ngan Shoes yang blink - blink.dari Korea gitu..bijak jugak Cik Badariah kita ni Mix and Match..She like Pink...u know its..coz baju kebaya ni Pink Color..alahai..cam la uols tak minat pink..hahah..aku pun ba..

Lantai T- Pinky...

Last sekali, tak cukup kalu nak pegi function mane mane klu tak da handbag, or Clucth...jadi Hot Pink dipadankan ngan Black..memang sesuai...klas ko Cik Badariah...Cam artis gitu....nasib baik masa tu tak da anugerah pakaian paling cantek..sah - sah dia menang....

Clucth yang gorgeous

Aik yang gambar bunga ros ni apa...hmm, ni masa kitaorang wat majlis berbuka puasa kat Golf Club Kudat bulan lepas....kerusi makan pun cantek bila dah jadi gambar.dslr gitu..(^-^)...oh aku pun nak melaram r jugak ni...hehehe..bye..

sekuntum bunga ros ditaman larangan

3 comments:

Thristhan said...

Nice shoes :)

Firdnurjue said...

nice...:-)

*Jue singgah n follow u..:-D

Myiesha said...

tq jue..:-)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua benda dalam Blog ini adalah Hak Milik azdemahwaty.blogspot.com (c)