Monday, September 5, 2011

Majlis Pertunangan Adik..(^-^)

Rombongan Pihak Lelaki

Hmm, seem to be..adik dah langkah bendul ni..aisyemen..jodohnya dah sampai..so far, semua persiapan berjalan lancar.....aku sebagai sisnye..bole la..tolong - tolong bab menghias ni..hehehe..exlusive touching from Aunty Halimah and da geng..Cik Myiesha termasuk yer...hehe..

yang kerusi ala - ala pelamin tu aku n sis intan yang design..cantik tak..puji diri sendiri

My mother, nenek, babu dan makcik - makcik aku

Ntah apa yang unik sangat dengan buah ni..sebenornya aku nak mamam..

Cincin Tunang

Ni la antara hantaran yang dibuat oleh Aunty Halimah..and da geng...hmm..Green ba..saksikan adegan - adegan sebelum dan selepas event ni..acak..(^-^)

My beloved Father

Ni la adik aku ngan tunangnye..senyuman penuh makna

Abang aku ngan wife and anak - anaknye

Cousin aku lina ngan anak buah aku..sama cantik dan cute

sanak saudara yang hadir

Cousin aku ni pose cun...korean girl ..Mira..jadi profile pic fb aku

Yang ni sure uols rasa cam BEN ASAHARI kan blogger populor tu..Hmm,abang aku..pose cam artis

2 comments:

Miss Moots said...

alaaaahai comelnye mira tu .... :)

Myiesha said...

memang comel...(^-^)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua benda dalam Blog ini adalah Hak Milik azdemahwaty.blogspot.com (c)