Wednesday, December 28, 2011

Cara cepat dan jimat hias Bilik Tidur (^-^)

Memang semua orang mendambakan kamar tidur ala - ala lima bintang macam kat hotel gitu...jadi camna nak ubah bilik tidur korang cara yang jimat dan cepat..kira berubah jugaklah kamar tidur korang walaupun dalam bajet yang ciput..namun menghasilkan dekorasi yanng awesome gitu..sekurang - kurang nya tak r uols boring tengok bilik uols yang rupanya gitu - gitu jer..so cuba tips kat bawah ni..

1. Cat semula..yela cat bilik uols gitu - gitu jer rupanya, apa kata uols cat baru.mesti ceria ..

2.Gantikan set cadar dan set langsir -tumpukan pilihan tema warna yang bersesuaian .gunakan warna yang menonjol yang contrast dengan cat dinding uols..mesti menyerlah..

3.Letakkan hamparan atau permaidani - pilih dengan bijak hamparan yang ingin digunakan agar kewujudannya mampu memberi kesan pada keseluruhan suasana bilik tidur anda. Contohnya, jika bilik tidur anda berkonsep kontemporari, pilih corak geometri pada hamparan korang.

selamat mencuba (^-^)

1 comment:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua benda dalam Blog ini adalah Hak Milik azdemahwaty.blogspot.com (c)