Monday, April 18, 2011

Guna Jari Pun Bole...

Wink 2...hmm..asyik cerita keperempuanan ja..memang pun..uols yang suka fesyen dan kecantikan cam aku ni mesti tercari - cari cara nak bermekap guna jari kan..hmm..Tutorial ni bantu uols bermekap ngan jari jemari uols yang halus gitu..

Tutorial dari Michelle Phan ni memang aku suka..sejak aku jumpa Youtube dia hmm..memang terus aku tak jemu - jemu tunggu the latest make up tutorial dari dia..Ehem..aku pun cuba juga..hehehe..yang penting make up dia ni mudah diaplikasi dan senang....make up ni sesuai tuk kulit gelap dan cerah yer...cubala..sure malaTOp..(^o^)...

Make up dia ni dari Promise Channel..tapi make up Silky girl , Maybeline ker or sewaktu dengan nya bole juga wat transformasi camni..Layanzz..

Enchanting Prom

2 comments:

Magrib said...

amboi.... make up tebal gila.. hehehe nyway entry anda cool.. suka dan datang la jemput join GA dari saya.. sila click sini.. 2nd Give Away dari Magrib

atau pown, copy dan paste link ini..
http://magribmenjelma.blogspot.com/2011/03/2nd-give-away-dari-magrib-ga-datang.html

Myiesha said...

tq..mekap tebal..wink2..tatap cantek..alala..magrib, baru check blog u..dahh limpas tu tarikh..apapun, wat lagi 3 GA ah,..kalu ada..request ja aku..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua benda dalam Blog ini adalah Hak Milik azdemahwaty.blogspot.com (c)