Wednesday, June 1, 2011

3 Most Beautiful Touch Make Up Artist =)

Selamat bekerja..buat uols yang start keja balik hari ni..hehehe..Kat Sabah ni cam biasa la uols. 2 hari cuti..Awalnye aku update blog ni...bukan ape..rasa cam lama tak update.kira masa cuti ni aku balik kampung dan p kenduri kawen member - member tersayang jer..Minggu depan ni my cousin pula bertunang.hope everything will be good dan berjalan seperti yang dirancang..

Hmm..Cik mYiesha ada jugak kena tanya soalan cepu Emas..Hm..Actually cik mYiesha jawaB je..Jodoh Pertemuan Di tangaN tuHan...=) bukan mengelakkan..it's reality..doakan aje... Kali ni cik mYiesha nak cerita pasal Make up..Survey punya survey..jumpa beberapa beloG ni.. Ceritera pasal Makeup..

3 Make Up Touch Myiesha Loike Most (^-^) haikss..

But, Aku memang interested sangat..tak tau r uolS...Jeffie Jeff, Beautiful By AnnaSha dan Ellfaiizientouch ..Korang mesti kenal punya la..biasa dorang ni make up kan artis ..like Natasha Hudson, Marsha Millan , etc..banyak lagi.Belog Shop pun ada juga guna kepakaran dorang ni..

Photo By Jeffie Jeff.

Aku suka Belog dia ni sebab dia punya touch really nice..kawan aku yang baru - baru kawin ni pun guna kepakaran dia...Hmm.Kat Sabah ni memang dia ni dikenali..Dia ni pernah memenangi beberapa award.Antaranya Best Make Up for miss Oriental 2009 dan Winner for Body Shop Autumn Trend Competition 2007. Dia ni ada juga buat makeup class workshop..so if uols berminat ngan touch dia ni..klik FBnye and add ; Make Up by Jeffie Jeff atau JEFFIE JEFF Sabahan Professional Make Up Artist

Photo By Beautiful By AnnaSha
Aku suka Belog dia ni sebab ada juga dia Selitkan tutorial dan triks tuk bermake dalam pelbagai versi..Versi 40 an pun ada..so if uols masih terkial - kial nak touch up muka tu camna , dan uols malas nak p salon or calling makeup artis...wat sendiri berdasarkan tutorial ni..just need make up kit , foundation, brush , eyeliner and lipstik..simple..but if uols berminat, klik this link ; Beautiful By AnnaSha

Photo by Define Your Beauty

Aku suka belog dia ni sebab look gorgeous.really ba..Touch dia banyak digunakan oleh beberapa blogshop terkenal like Radiusite, Al Humaira Contempory dan Etc..lokasi dia ni kat Bukit Jalil..dia buat jugak make up class,.but all seat dah penuh..hhuhuhu..takpe next class leh lagik..=)..if uols berminat klik this link Define Your Beauty

5 comments:

abglan said...

Woooh... nie magik namanya'.. terpegun...

NormaLiza Mah said...

salam...
drop by utk klik klik nffng...
moga berjatya bsama nffng...
sama2 lah klik...

Myiesha said...

abglan : itulah anugerah tuhan..memang magic..:)

Myiesha said...

Ok normaliza..kita klik beramai - ramai.:)

Jeffie Jeff said...

Oh wow! Thank you soooooo much for mentioning me in your blog darling! Have a nice day! <3

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua benda dalam Blog ini adalah Hak Milik azdemahwaty.blogspot.com (c)