Sunday, June 12, 2011

Make A Wish Contest With Myieshamiya

Ni adalah entry 'sticky'

Jadi nak tau entry lama ke baru uols..

Scroll ke bawah ,,..dan bawah lagik yer....

...........................................................................

Hai uols...

3 Hari cik Myiesha menyepi..bukan ape uols..sebab nak buat benda ni..

Suprise...!!!!!

Hari ini aku dengan berkobar - kobar mengumumkan yang aku nak wat kontest dan nak bagi korang hadiah..apakah itu?.Oh rahsia..SHHHH..Aku ni uols suka bagi hadiah yang suprise..hadiahnye mestila barang yang cumil - cumil uols, like shawl ker...etc., tak lama lagik Hari Raya uols....Buat masa ni hadiah ada 2 aje yang disediakan k...(^-^)

So , beralih pada kontest ni..Sudah pasti uols ada Wish untuk birthday present uols kan..tak pun dapat sebijik hadiah gitu or sekembar dan seiras dengannya pun jadilah..Jadi disini Cik myiesha nak uols buat wish hadiah birthday yang paling uols nak sangat seantero dunia ni..kira Tahap Gaban r...(^-^)..mesti ada kan

"SYARAT - SYARAT UNTUK MENYERTAI MAKE A WISH CONTEST WITH MYIESHAMIYA"

  1. Anda mesti jadi follower blog Myieshamiya.senang je.supaya uols mengetahui perkembangan kontest ni.
  2. Buat entri bertajuk " Make A Wish Contest With Myieshamiya". Dalam entri tersebut anda nyatakan 1 wish hadiah birthday yang anda teringin sangat beserta gambarnye dan sebab - sebabnya yer..
  3. Letakkan banner contest ni pada entri anda , dan linkkan ia ke url entri ini ..k...(^-^).
  4. Lepas tu, letakkan banner ni jugak kat sidebar blog anda dan linkkan ia ke URL blog Myieshamiya.
  5. Setelah selesai melakukan keempat - empat syarat di atas, sila tinggalkan komen beserta link entri anda di entri ini.
  6. Para peserta akan diadili berdasarkan kreativiti masing - masing..Ikut uols r nak mengolah camne ,nak sempoi ker, comel ker, mature ker , lawak ker, yang penting tak lari dari syarat - syarat kontest..
  7. Tarikh tutup contest ni pada 27 Julai 2011...yer..pemenang akan diumumkan hari keesokkannye..
  8. Hadiah adalah dari Cik Myieshamiya sendiri. Setakat ni 2 hadiah aje yang disediakan..(^-^),Hadiah apa kah itu..hehehe..sebabnye cik mYiesha tak lama lagi birthday..jadi nak bagi r kat UOls jugak.wanna share the happy together..Jikalau ada sponser lebih, cik myiesha tak teragak - agak nak menambah hadiah dan akan diberitahu kemudian..Tatatatata...(^-^)

Sila KLIK Link dibawah untuk melihat hadiah

Hadiah Make a Wish Contest with Myieshamiya

PERHATIAN

  • HANYA 1 WISH SAHAJA YER UOLS .
  • BOY N GIRLS LAYAK MENGIKUTI KONTEST INI (MUST A BLOGGER)

3 comments:

namasayaiqa said...

ala...ape code banner nih?

Myiesha said...

tak yah code iqa, just save as jer banner tu, n letakkan kat post yang iqa nak wat.:)

Myiesha said...

or save as image, then letak kat post yang nak publish tu.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua benda dalam Blog ini adalah Hak Milik azdemahwaty.blogspot.com (c)