Thursday, June 30, 2011

Make A Wish Contest With Myieshamiya (2)

Hye uols..cak..aku nak wat Entry pasal hadiah Make A Wish Contest With Myieshamiya ..hehehe..mesti ramai yang tertunggu - tunggu apakah hadiahnya kan..cantik ka, comel ka, grand ka..n sewaktu dengannya..Hmm..(^-^)..acaks..iyalah sempena aku nak meraikan birthdaY aku ..hahahaha..bila tu Cik Myiesha Birthday.. Yang pasti..tunggu dan lihat..

So teruskan kepada hadiah yang bakal dimenangi untuk yang membuat entry bertajuk Make A Wish Contest With Myieshamiya ...macam giveaway jugak r kan..

Hadiahnya..jeng ..jeng ..jeng..:)

Entry yang paling menarik akan menerima

angpow bernilai

RM 50 ringgit

dan

patung SUN BEAR dari Sunflower gallery..

Hanya dua hadiah aje..

But uols, jika penyertaan lebih dan saingan hebat, Cik Myiesha akan menambah hadiah..:)..

"SYARAT - SYARAT UNTUK MENYERTAI MAKE A WISH CONTEST WITH MYIESHAMIYA"

  1. Anda mesti jadi follower blog Myieshamiya.senang je.supaya uols mengetahui perkembangan kontest ni.
  2. Buat entri bertajuk " Make A Wish Contest With Myieshamiya". Dalam entri tersebut anda nyatakan 1 wish hadiah birthday yang anda teringin sangat beserta gambarnye dan sebab - sebabnya yer..
  3. Letakkan banner contest ni pada entri anda , dan linkkan ia ke url entri ini ..k...(^-^).
  4. Lepas tu, letakkan banner ni jugak kat sidebar blog anda dan linkkan ia ke URL blog Myieshamiya.
  5. Setelah selesai melakukan keempat - empat syarat di atas, sila tinggalkan komen beserta link entri anda di entri ini.
  6. Para peserta akan diadili berdasarkan kreativiti masing - masing..Ikut uols r nak mengolah camne ,nak sempoi ker, comel ker, mature ker , lawak ker, yang penting tak lari dari syarat - syarat kontest..
  7. Tarikh tutup contest ni pada 27 Julai 2011...yer..pemenang akan diumumkan hari keesokkannye..
  8. Hadiah adalah dari Cik Myieshamiya sendiri. Setakat ni 2 hadiah aje yang disediakan..(^-^),Hadiah apa kah itu..hehehe..sebabnye cik mYiesha tak lama lagi birthday..jadi nak bagi r kat UOls jugak.wanna share the happy together..

PERHATIAN

  • HANYA 1 WISH SAHAJA YER UOLS .
  • BOY N GIRLS LAYAK MENGIKUTI KONTEST INI (MUST A BLOGGER)

30 comments:

Cik Miela said...

Join

http://shalmilanadya.blogspot.com/2011/06/contestmake-wish-contest-with.html

Myiesha said...

tq cik Miela :)

fiE_qAr said...

fina join

http://lurvefie.blogspot.com/2011/07/make-wish-contest-with-myieshamiya.html

Myiesha said...

tq fina_qar..:)

meaw said...

meaw join ye,kalau ada tertinggal pape sila inform :D


http://contestmeaw.blogspot.com/2011/07/make-wish-contest-with-myieshamiya.html

Myiesha said...

tq meaw,..:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Myiesha..K.atie join.

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/07/make-wish-contest-with-myieshamiya.html

abazilah said...

join .

http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2011/07/make-wish-contest-with-myieshamiya.html

Cik Rose Cute said...

join...dah follow
Id follow: Cik Rose Cute

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/07/make-wish-contest-with-myieshamiya.html

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/07/make-wish-contest-with-myieshamiya.html

TQVM

Jaa said...

join

http://jaajahatga.blogspot.com/2011/07/make-wish-contest-with-myieshamiya.html

Myiesha said...

tq, k.atie, abazilah,cik rose cute,intan berlian n jaa..semoga berjaya..:)

Luz Claritta said...

nak join :)
http://ceritapenabiru.blogspot.com/2011/07/make-wish-contest-with-myieshamiya.html

Myiesha said...

Tq Luz Clarita..:)

aLyA_syGS said...

join this contest

birthdaywish :)


tenkiu :)

Myiesha said...

tq for join alYa Syg

Nida said...

As-salam buat Myiesha..

Kak Nida memeriahkan lagi pertandingan.. moga-moga ada rezeki kami sekeluarga...ameeeeeennnn

http://nisajijah.blogspot.com/2011/07/make-wish-contest-with-myieshamiya.html

id follower: Nida

tq:)

Myiesha said...

K kak Nida..Tq for join...dialu- alukan sangat...:)

syura shii said...

assalam, syura join

tapi tak reti nak linkkan ke sidebar tu,

boley ajarkan tak? terima kasih :)


http://syura-shii.blogspot.com/2011/07/make-wish-contest-with-myieshamiya.html

id follower: syura shii

syura shii said...

assalam, syura dah berjaye link kan dekat sidebar hasil usaha sendiri :)

so, tak perlu lagi, terimakasih =p

Myiesha said...

tq asyura..alhamdulilah dah leh link....great.:)

Myiesha said...

opps.syura shii memandai jer tambah asyura...semoga berjaya..:)

Myiesha said...

This is the last day for this contest....:)..

fiQ'Ra said...

leh join lg ke? ermmm

Myiesha said...

ok, leh lagi FIqra.:) sebelum esok ..Esok dah close..nak cek siapa yang menang.:) .tq..

fiQ'Ra said...

salam =) sy join ya~

cuba yg terbaik~ insyaAllah

id follower: fiQ'Ra

http://fiqrakendet.blogspot.com/2011/07/make-wish-contest-with-myieshamiya.html

tqvm~~~

Myiesha said...

ok FiQRa..tq for join..:)

baby said...

nk join but line slow..tunggu taw..hehee..sebelum esok yeah..mlm leh x joiin??

baby said...

tunggu !!
sempat lg ke niihh..hehee..

erk..id sy : baby

haa..cek taw..esok bgtau pemenang rite..hehee~

http://nonasani.blogspot.com/2011/07/make-wish-contest-with-myieshamiya.html

done ! cri banner sesi LOVE taww

Myiesha said...

tq baby for join...:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua benda dalam Blog ini adalah Hak Milik azdemahwaty.blogspot.com (c)