Sunday, August 21, 2011

5 Sabun Paling Cute Di Dunia.

Cuci Tangan Sebelum makan, Cuci Tangan Lepas Jumpa Mr Toilet, Cuci Tangan Lepas Melakukan Sesuatu Aktiviti....memang Tidak dinafikan kebaikan Cuci Tangan ni Uols..mengelak Penyakit...But, uols rajin sangat ker Cuci tangan banyak Kali...BoOSANnnn.Bosan ngan Sabun Biasa...Hmm...Yang ni confirm uols tak bosan bila basuh tangan..Aku rasa ada yang makan jugak Sabun ni.Jangan bagik pada budak kecik..Memang Ngapp...Mai kita tengok Top 5 the cutest Soaps Ever...Yelah..kerana cute..aku nak share with uols kekiutannya . Benda ni aku jumpa kat icanhascheezburger.com.Cuma aku nda tau la, ada ka yang nak beli sabun gini dan pakai kat umah..klu collection tu bole kot..

Fruits Loops dari Beauxsavonsfrais

Tumbled Turquoise dari Amethyst Soap

Spice Mocha dari A Life Deliberate

Mini Robots dari Storybook Soaps

Butang @ Buttons on Buttons dari Hello Crafty

dan pemenangnya Sabun Paling Mengerikan Hand Soap dari Foliage

3 comments:

QUEENPINK said...

cutenya sabun.

sayang nak guna sabun ini...

cute sangat..

wear4kids said...

bahaya betul kali bagi kat ank nanti dia makan pulok...

Myiesha said...

memang sayang nak pakai queenpink.terlalu comel.. for kid, memang kena awasi r..sebab kita dok wat keja dorang makan sabun senyap - senyap..:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua benda dalam Blog ini adalah Hak Milik azdemahwaty.blogspot.com (c)