Sunday, August 7, 2011

Mr . Bee Lovebite Tangan Aku ...

ni la Mr Bee tu.cuma warnanya kuning hitam

Apa kehel nye cik Myiesha kata mR Bee ni..Bee apa kah itu?..Manusia ka Serangga..Hmm.jangan uols fikir kelain k..Mr Bee tu memang serangga..kwanghajar..ehehe..marah nampak..Sabor..sabor..bawa bertenang cik Myiesha..

Dipendekkan cerita, aku nak cerita Mr Bee ni aku jumpa semasa nak basuh tangan kat Mr T...tut..Toilet..Hmm..apa kehelnye mr bee ni sesat kat toilet..tengah siok - siok aku basuh tangan lepas berbuka uols..hinggap kat leher aku satu benda..dengan ala - ala taekwando (kunun ja tu, menyedapkan cerita) guna tangan aje aku pegang benda tu..lepas tu aku lepaskan sebab dah dia sengat kat jari runcing aku ni..huhuhu..sedap jugak uols kena cium Mr Bee ni..,..mau meraung jugak..but control jugak aku ni..terus dengan sepantas kilat , ku capai Ridsect..sembur terus..hmm..tamatlah riwayat Mr Bee.....(+_+)

First time aku kena ni..comel juga jari aku kena cium..bengkak..Mula - mula tu rasa kebas satu tangan.sekarang dah kurang dah letak ubat dah..hmm..just bengkak sikit aje..dengan kepakaran aku mengeluarkan jarum yang ditanam oleh Mr Bee tu..hilang dah rasa sakit n sapu ubat..alhamdulilah...

Pengajaran r ni buat Cik Myiesha..jangan main pegang ja...heheheh kan dah kena...ni penangan cerita Ketika Cinta Bertasbih 2 ni kat Astro Pelangi..kan dah kena Cium..Nasib baik tak p hospital uols..syukur alhamdulilah..n sempat jugak aku wat post ni walaupun jari kananku bengkak..yang penting aku masih bole keep in touch with uols..(^-^) with luv..

3 comments:

NasZ said...

nasib baik tak teruk bengkaknya. isk2. next time kena hati2 k? isk3.

MOHD NASER.com

Myiesha said...

yup,tq..tq.lepas ni kena lebih hati - hati..:)

Amirul Amin said...

nak kena lebah ni..hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua benda dalam Blog ini adalah Hak Milik azdemahwaty.blogspot.com (c)