Thursday, August 25, 2011

Mood Raya Merundum...(-__-)

Kenapa aku highlight benda ni..alahai, kenapakah ko myiesha??..hmm, selalu benda ni akan terjadi bila last - last minit...Hmm..Mood raya merundum...apa kes...Antara sebab - sebab mood merundum masa nak tiba hari Raya...

1. Tiket Bas dah Habis....relax..ble naik belooon

2. Kuih raya belum siap lagik...relax..ble beli lagik..

3.Barang - barang kat dapur tak cukup lagi...biasalah nak menyambut 1 family yang besau kena cukup..

4.Tayar keta pancit...keta rosak..dah service ker lum..

Namun ....jika benda ni tak da...huhuhu..mood raya hilang terus...tak dapat relax..

.......ialah... Baju RAya Belum SIap LagIKKKK...macam mana nak raya ni....(+-+)....adios

Pesanan..berayalah dalam keadaan sederhana ..

2 comments:

iMBobo said...

haa baju raya belum siap?lagi berapa hari je ni hehe..btw, follow sini :)

Myiesha said...

(-_-)..emm..tq follow...bobo..(^-^)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua benda dalam Blog ini adalah Hak Milik azdemahwaty.blogspot.com (c)