Sunday, August 7, 2011

Irma Hasmie Cover Girl Majalah JELITA

Fuyoo...cantik sungguh cik Irma Hasmie kita mengayakan busana berwarna grey ni.Semenjak dia bertudung ni.nampaknya banyak kuar kat magazine.rezeki naik r katakan..nak raya ni, nak pakai grey r jugak..hahaha...Pandai betul team JELITA ni cari cover girl, dia jadi cover girl majalah JELITA dan dah memang JELITA pun dia ni.(^-^)..hehehe...Jadi, uols, jangan lupa dapatkan Majalah JELITA Ogos 2011 ini ...

Psst, busana ni sesuai tuk engagement day...wink -wink..

4 comments:

NasZ said...

suka tengok perempuan bertudung macam heliza. sejuk je mata memandang.

MOHD NASER.com

ainaa said...

irma hasmie memang jelita. sweett je die senyum kn? :)

Myiesha said...

betul..betul...memang sweet sangat..:)..

Myiesha said...

sesejuk salji :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua benda dalam Blog ini adalah Hak Milik azdemahwaty.blogspot.com (c)