Saturday, February 26, 2011

Bibir Mungil Vs Bibir Seksi..

Bibir ..oh bibir..kenapa bibirku tak seksi..hmm..korang nak kasi seksi bibir ker..kebanjiran pelbagai jenis jenama lipstik..dan bukan setakat lipstik lagi..pembedahan kosmetik untuk besarkan bibir menjadi kegilaan masa kini..mana tak nye..nak inginkan diri tu cantik ..yups ..memang aku akui bab nak cantik ni..sebab aku ni pun fanatik juga dengan produk kecantikan..hehehe..almaklumlah..kecantikan itu hak milik setiap insan..dan wajib sebagai manusia kita ni menjaga ciptaan Allah tu...But , uols tak teringin ke nak jadi macam AJ..dan model - model lain..yang punya bibir seksi plus mungil..sure bole punya..hanya dengan mengunakan lips gloss..confirm..bibir jadi mungil dan seksi gitu..Bagi diri ku..aku gunakan Lipstik Maybelline dan Lip Gloss Lip Ice..memang aku sesuai dengan produk ni ..penah juga aku gatal tangan guna jenama lain..mak oi..colour dia memang superhebz...but..bagi effect kat bibir aku..mula- mula kering lepas tu mengelupas..akhirnya ...cari punya cari..aku serasi dengan Maybeline ni..hehehe..bibir aku tak kering, tak mengelupas dan luka - luka..tu yang aku like sangat..dan dia bagi shining yang natural and sweet..setelah aku applykan lipstik maybeline ni aku kasi highlight dengan lip gloss..sure bibir akan jadi besar dan seksi r ..Aku yang rase..hehehehe..ramai dah aku tengok kat internet ni punye feedback for this two product dan hasilnye super..so ...apa kata uols test..mesti cantek..

Lipstik yang aku guna..Moisture Extreme Roseberry Maybeline dan Lip Gloss dari Lip Ice..cam gambar diatas..

5 comments:

Nava.K said...

a little bit of lip gloss works wonders to the face, nice article.

Myiesha said...

yups..its true...thanks for ur comment ..luv it..(^-^)

Nora Shahaira said...

teringat zaman remaja dulu (eceh...) akak suka lipgloss...senang, lipstick terus pelembab, terus gloss kan..la ni..pakai ala kadar je..

kalau nak lagi cantik, jgn lupa zikir banyak2 tau..lagi berkesan...natural pulak tu..

Myiesha said...

(^-^) good tip..thanks kak...

Razil Tahir said...

Tadi saya pergi kedai runcit,
akak tue cakap bibir saya mungil...
So, saya pun tak paham, google..
Sampai ke sini!! Hahahax XD

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua benda dalam Blog ini adalah Hak Milik azdemahwaty.blogspot.com (c)