Thursday, March 3, 2011

Hijab Ala Hana Tajima

Nak kata ketinggalan zaman nda juga pakai shawl ni...Aku tak pandai pakai sebonarnye..huhuhu..last last jumpa juga tutorial ni.. tutorial Hijab Ala Hana Tajima dari Farah Khairuddin..Thanks farah..sweet sangat tutorial tu..pada yang tak reti pakai shawl cam aku ni..(T-T)..Uols mesti kenal Hana Tajima...fashion designer dari London ni..dengan fesyen tudung yang fresh, funky dan uptodate ...terima kasih juga pada Cik Nadia Bayu..yang upload video tutorial ni kat blog dia.tq..mari layan video ni..

Pic sumber dari www.stylecovered.com and jika korang nak sangat ngan fashion dari Hana ni layari www.my.mysaa.com

LAYANZZZZ sampai pandai pakai yer,..(^-^)

wear your hijab in less than 1 minute [sifarahmislina.blogspot.com] from farah khairuddin on Vimeo.

5 comments:

eira said...

cantik....

Myiesha said...

memang cantek.cuba yer.:)

amnijamaludin said...

cam nampak leher je.

Myiesha said...

hehehe..terpulang pada kita nak pakai inner jenis ape..

Fabulouz Shawl said...

Cantik..=)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua benda dalam Blog ini adalah Hak Milik azdemahwaty.blogspot.com (c)