Sunday, March 27, 2011

Yum Yum Yummmy..Tofu Jepun..

Huhuhu...lama benar tak bukak blog ni...hehe..so aku kembali..ala - ala chip more..thanks for uols yang bagi komen kat entry - entry aku...i luv it..hmm..entry baru kali ni pasal makanan..Hmm..biasalah Jalan jalan cari makan with my Frens..Miss Norin..hehehe.(^-^)..so tempat yang aku nak introduce kat uols ni sebuah tempat permainan..hehehe..bukan tempat permainan kanak - kanak..tempat main golf...Kudat Golf Club Restaurant..masakan kat sini..memang sedap.Ada dua pilihan sama ada western or kita punya stail.Tapi tekak aku nak makan nasi..huhuhu..ramai juga dorang bawak family dorang kat sini...yela..sambil tengok orang lain main golf..sambil makan..makanan kat sini..harganya berpatutan dan yang penting..menjilat jari..Jom layanz...

my frens...tengah tunggu order dia ni...

jus carrot tetap jadi pilihan

nasi putih with tofu jepun sama chicken beef sauce..

Huhuhu..but dipendekkan cerita uols..myiesha kelam kabut mamam sama norin coz..raket badminton papa myiesha tertinggal dalam keta..so lepas mamam..balik umah...(*-*)

3 comments:

Pou Leen said...

Yeah... I like japan tofu too!! XD

Nava.K said...

Tofu is good for health, love the Japanese one very much.

Myiesha said...

me too...:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua benda dalam Blog ini adalah Hak Milik azdemahwaty.blogspot.com (c)