Tuesday, March 22, 2011

Mata Nampak Cantik Walaupun Berspek..Try This!

Entry simple jer...hmm..pasal make up...korang yang pakai spek reti ke nak pakai make up kalu dah pakai mr spek..hehehe..mesti tak reti kan..aku pun salah seorang pengemar make up ni but aku pakai spek..hehehe..tak caya ker aku pakai spek..(^-^) hehehe..bila jalan - jalan aku pakai lens r...tu pasal korang tak nampak aku pakai spek..hehehe..Miss Spekky ..(kahkahkah)..

So uols mesti nak try juga bermakeup walaupun pakai spek..ni tutorial MichellePhan...Very Nice..Mudah..dan senang nak wat sebab dia kasi terang satu persatu teknik makeup kat mata uols walaupun pakai spek tetap cantek..wa caya sama luu..

ENJOY

7 comments:

nur anis said...

kena pakai cermin mata besar jugak ke ni..huhu..

Nava.K said...

the specs and the make-up goes well.

akmalhilmi said...

tergoda yaw
huhu

fyna said...

smokey royal ni tak pernah lak tengok..thanks for sharing..fyna pon mata 4 ni =.=

gigiAriEma said...

cantik nye.....huhu

gigi teringin tapi tak daya..huuhu

Sharinginfoz said...

ok apa pakai spec

Myiesha said...

hehehe...tak r..still bole pakai kaca mata yang sama..cantek walau berspec..:) thanks uols yg bg comment

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua benda dalam Blog ini adalah Hak Milik azdemahwaty.blogspot.com (c)