Wednesday, March 16, 2011

Terkena Radiasi Sila Pakai Benda Ni..

Jangan TIRU Aksi ini... Uols ada terima sms gini tak...yang kata kununnya kita kat malaysia ni akan terkena radiasi berikutan letupan loji nuklear di Fukushima Jepun...Sms tu kata yang kita kalu kuar rumah mesti pakai payung or baju hujan bila hujan turun..Sebab hujan tu membawa debu radiasi yang bagi side effect membotakkan kepala, kalu terkena kulit..kulit akan terbakar..or bole terkena kanser..Aku dapat sms tu dari Beloved Cousin aku Risha...hehehe..tq darlink..ur take care me so mucchchhy.. But, semuanye tu tak benar kan..Buletin Utama kasitau..yang mesej tu tak benar...Hehehehe.. Kalaulah benda camtu kat malaysia ni terjadi ..nauzubilah..aku pun tak mo..tapi apa la korang buat yer kalu terjadi betul - betul kat tempat kita...kalu aku or mungkin uols mesti terfikir yang ni kan.macam gambar di atas..pakai benda ni...HAHAHAHA..
http://www.emocutez.com

2 comments:

Radianthijab said...

hahaha..penampilan gnaz yg sgt comell...!! :D

Myiesha said...

hehehe...walaupun ganaz tetap berhijab...:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua benda dalam Blog ini adalah Hak Milik azdemahwaty.blogspot.com (c)